Ford a ajuns la un milion de vehicule produse în România

Versiunea de competiţie a modelului M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1 este prezentată într-un videoclip electrizant realizat de Ford, marcând astfel autovehiculul cu numărul 1 milion care iese de pe liniile de producţie ale uzinei din Craiova, a anunţat joi compania, scrie Agerpres.

Filmat în întregime la fabrica Ford din Craiova, video-ul îi prezintă atât pe pilotul M-Sport Ford World Rally Team (WRT), Adrien Fourmaux, cât şi pe o parte din angajaţii fabricii de producţie de vehicule de la Ford Craiova.

Prezentat anterior sub formă de prototip la ediţia din 2021 a Goodwood Festival of Speed din Marea Britanie, modelul M-Sport Ford Puma Rally1 marchează prima incursiune a Ford în motorsportul electrificat, la nivel global. Maşina urmează să îşi facă debutul competitiv în cursa de deschidere a Campionatului Mondial de Raliuri FIA (WRC), respectiv la etapa de la Monte Carlo, din ianuarie 2022.

Filmat de Chrome Productions timp de trei zile, împreună cu o echipă şi o distribuţie de aproximativ 40 de persoane, noul film intitulat „Ford Puma Hybrid Rally1 Distruge Petrecerea” prezintă modelul M-Sport Ford Puma Rally1 în acţiune, într-un tur spectaculos, în incinta fabricii de la Craiova.

„Sunt bucuroasă că modelul Ford din Campionatul Mondial de Raliuri ediţia 2022 va fi Puma Rally 1 şi că acesta a fost prezentat special la Craiova pentru a marca acest moment important pentru noi. Mi-a făcut plăcere să fac parte din acest proiect şi să urez bun-venit echipei M-Sport şi lui Adrien Fourmaux la Craiova, în timp ce am transformat, uzina noastră, pentru câteva zile, într-un adevărat platou de filmare”, a declarat Jo Payne, preşedinte Ford România şi directorul Uzinei de la Craiova.

Pilotul M-Sport WRT Adrien Fourmaux a realizat cascadoriile şi a condus maşina pe rampele şi platformele construite de inginerii Ford din cadrul fabricii.

 » sursa: www.replicaonline.ro