Noua fază a Războiului COVID – Asistăm la moartea în direct a democrației – Arma crimei: o Amenințare Inventată de niște Boșorogi Descreierați – Cine cere Asasinarea Vaccinaților – Și cine vrea o Revoluție?


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Efectele catastrofei pe care o provoacă astăzi cu bună știință elitele conducătoare se vor vedea peste 20-30 de ani. Când se va maturiza prima generație degenerată a pandemiei.

Un editorial strălucitor al lui Tucker Carlson la Fox News pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews. Titlul și subtitlurile îmi aparțin.

Imaginați-vă că scena următoare vi s-ar întâmpla dumneavoastră: vă aflați într-un avion care rulează pe pistă, cu ocazia unei călătorii în afara țării, când, brusc, avionul se oprește și este înconjurat de poliția militară.

Oameni înarmați iau cu asalt avionul și târăsc un bărbat de la locul său.

Ar trebui să presupui, evident, că a fost împiedicat un atac terorist. Pasagerul cu pricina a încercat să arunce avionul în aer cu o bombă ascunsă în pantof ori ceva de genul ăsta.

Dar nu, nu e asta. Bărbatul nu e terorist. E mai rău de atât. A încălcat restricțiile COVID. Este un corona-criminal.

OK, credeți că ar trebui să fim mai rezonabili? Un tip cu COVID nu are ce să caute într-un avion comercial răspândind virusul celorlalți. Așa este.

Doar că tipul respectiv nu are COVID. A fost testat chiar înainte de a se sui în avion și nu i s-a găsit nici urmă de virus.

Dar atunci, pentru numele lui Dumnezeu, de ce a fost el târât afară din avion de bărbați înarmați? 

Iată de ce: pentru că guvernul a stabilit, pe baza istoricului său de călătorie, care i-a fost urmărit, că ar putea totuși, cumva, să aibă COVID.

De aceea, în numele Sănătății Publice, a fost imobilizat cu forța, nu pentru ceva ce a făcut, ci pentru ceva ce ar fi putut face din greșeală. Și, din acest motiv, bărbatul a fost condus la un lagăr COVID cunoscut sub eufemismul de hotel de carantină. Însă, în acel hotel, el nu este invitat. Este prizonier.

Toate acestea s-au petrecut în realitate. În Coreea de Nord, credeți? Nu. În Olanda. Una dintre cele mai „liberale” țări din lume. Țara în care se află Haga și Curtea Internațională de Justiție.

Evenimentul s-a petrecut pe aeroportul din Amsterdam. E posibil să fi fost acolo. Gândiți-vă de două ori înainte să vă mai întoarceți!

Din aceleași motive, gândiți-vă de două ori și dacă să vă mai întoarceți în Canada, o altă țară presupus „liberală”.

Cetățenilor canadieni li se interzice acum să mai călătorească cu avionul, cu trenul sau cu vaporul dacă nu pot dovedi că au fost injectați cu vaccinul cu care îi obligă Trudeau.

Asistăm la o schimbare uriașă. De secole, canadienii au dreptul să călătorească în interiorul țării lor.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro