Dumitrina Mitrea (AUR): Opriți legiferarea abuzului, segregării și a discriminării!

„Opriți legiferarea abuzului, segregării și a discriminării!”, acesta este mesajul deputatei AUR Dumitrina Mitrea către parlamentarii care susțin introducerea certificatului verde, împotriva dorinței cetățenilor. În cea mai recentă declarație politică, aceasta critică vehement măsurile aberante care se urmăresc a fi legiferate, măsuri care restrâng drepturile și libertățile românilor.

Redăm mai jos declarația politică a deputatei AUR Dumitrina Mitrea:

„Onorați deputați care susțineți legi împotriva poporului,

Ruptura dintre clasa politica și Popor este evidentă de zeci de ani.

Însă acum este absolut necesară reclamarea acestei situații care impactează în mod fatal asupra sănătății psihice și fizice a cetățenilor acestei țări, cetățeni pe  care dumneavoastră îi reprezentați în acest for democratic: Camera Deputaților. Dezamăgirea și disperarea oamenilor crește de la o zi la alta. În același timp scade nivelul de trai, dar scade și speranța că veți tine cu poporul sau că vă pasa de binele lui.

De la o zi la alta, oamenii vă urmăresc cum luați decizii, cum votați în necunoaștere (uneori în cunoaștere) și sunteți indiferenți la durerile și provocările oamenilor de la toate nivelurile. Vă puteți înregistra succesul de a fi reușit să afectați serios familia, firmele, educația, economia și societatea la nivel micro și macro.

Poporul a devenit o entitate străină pentru dumneavoastră. În ultima săptămână ați distrus toate interacțiunile umane, interacțiunea cu autoritățile, instituțiile publice. Croiți legi cu fărădelege și ignorați continuu drepturile și libertățile noastre.

Statul este garantul libertăților noastre, nu cel care acordă sau suspendă libertățile poporului. Vă invit să vă asumați acest aspect. Votați legi fără a fi juriști sau a înțelege principiile de drept și luați măsuri medicale fără a fi specialiști în domeniu. 

În calitate de cetățean vă întreb, pe toți și pe fiecare în parte:

  1. Ce anume ați făcut pentru a demara campanii naționale de prevenție și consolidare a imunității naturale?
  2. De ce evitați recunoașterea imunității naturale dobândite? Cea mai îndreptățită măsura este recunoașterea imunității dobândite, bazata pe anticorpi si limfocite T, ca fiind VIAGERĂ. FĂRĂ certificate si coduri QR!
  3. De ce acest vaccin a devenit primul produs medical pe care vreți să îl administrați obligatoriu, oricui? Domniile voastre, familiile si rudele vă sunt deja vaccinate cu 3 doze? Actele medicale sunt o opțiune, dacă intenționați obligarea la injectare prin șantaj (acces la locul de  muncă sau la anumite servicii) înseamnă ca instaurați un regim tiranic în țara noastră. S-au sacrificat oameni pentru ca noi să trăim într-o democrație, nu într-o dictatură. Sunteți conștienți că unii oameni își pierd deja locurile de munca, urmare a deciziilor pe care le luați?
  4. De ce evitați consultări interprofesionale medicale pentru a căuta soluții mai viabile? Oamenii se tem de ce veți vota, că îi lăsați fără serviciu, fără acces în magazine, dar mai ales se tem să mai meargă la medic, la spital.
  5. De ce constrângeți cadrele medicale cu vaccinarea? Sunt atâția dintre ei care au trecut deja prin boala și au imunitate. Cum să reduci numeric personalul medical cu niște restricții când oricum ești sub nivelul numeric necesar? Este ca și când transmiți direct cetățenilor: „vă lăsăm fără îngrijire medicala”. Pentru ce mai plătește omul la CAS dacă așa organizați Domniile voastre lucrurile în domeniul sănătății?
  6. De ce permiteți ca oamenii să fie vaccinați cu vaccinuri expirate?
  7. Romania dispune de o comunitate mare de medici supraspecializați pe apifitoterapie, homeopatie, ayurveda si alte terapii complementare. De ce căutați sancționarea lor daca folosesc alte protocoale decât „cel oficial”, pentru care oricum nu ați asigurat rezerve toata vara când „virusul a fost în vacanță”. Cum să sancționezi profesioniști care urmăresc binele superior al pacienților? Lăsați medicii să lucreze pentru binele oamenilor.
  8. Dacă situația este atât de disperată, domniile voastre când vă luați combinezoanele și echipamentul să dați o mana de ajutor in spitale? Celor care le pasa se implica direct și activ. Medicii pe care îi aveți printre dumneavoastră sunt mai mult la microfon decât la patul bolnavilor, poate ar ajuta să revină printre ei zilnic, să fie mai responsabili în deciziile lor. Lăsați în pace toate cadrele medicale nevaccinate să își continue profesia! Permiteți și voluntariat în spitalele „depășite” de situație. Permiteți și primiți donațiile de medicamente și materiale, daca și așa nu există.

Aveți în față un popor care clocotește de nemulțumire. Depinde de dumneavoastră daca îl duceți in punctul de a fierbe până se revarsă contra celor care fac exces de putere. Desprindeți-vă de locul cald din care votați împotriva poporului pe care ar trebui să îl reprezentați și mergeți să stați la intrarea în mall-uri, în primarii, în toate acele locuri unde în ultima săptămână zeci de mii de oameni nu au putut intra. Veți avea ocazia astfel să notați ce crede fiecare dintre acești oameni și poate așa veți înțelege să nu fiți părtași la comiterea unui abuz împotriva propriului popor.

Doamnelor și domnilor deputați, sper că veți avea mintea clară pentru a vota în interesul cetățenilor, nu împotriva lor.

În același timp, mă rog pentru ca Justiția Dumnezeiască (chiar dacă domniile voastre nu mai credeți in așa ceva) să cadă asupra fiecăruia care calcă în picioare viețile și destinele oamenilor.

Vă rog, opriți legiferarea abuzului, segregării și a discriminării!