George Simion: locuitorii din Covasna, Harghita, Mureș sunt copiii țării. UDMR a dezbinat românii, i-a împărțit pe criterii etnice

Prezent în Covasna și Harghita, George Simion, liderul partidului AUR a acuzat UDMR că îi dezbină pe Români și că a făcut din Covasna și Harghita un pol al sărăciei:

„România lor, a partidelor politice actuale, lasă în spate o parte din românii țării. Cu toți suntem fiii României.

Trebuie să punem capăt organizației mafiote numite UDMR. Partidele de la București au separat românii și i-au făcut să se urască între ei. E timpul să spunem nu separatismului, nu dezbinării și să spunem da iubirii, da unirii tuturor cetățenilor României.

Nu vom lăsa pe nimeni în urmă indiferent de etnie, de statutul social, de vârstă.

Cu toții suntem cetățeni români și trebuie să lucrăm la întărirea țării.

Cu toții suntem copiii țării și trebuie să avem grijă de fiecare dintre noi indiferent de etnia din care facem parte, cu toții suntem români și trăim aici.

UDMR este un partid al dezbinării care ține în sărăcie pe românii din Covasna și Harghita. Acest partid separatism nu mai trebuie să fie sprijinit” a declarat George Simion.

George Simion este liderul partidului AUR, partidul ce va intra în parlamentul României și care produce surpriza acestor alegeri parlamentare. Specialiștii susțin că partidul patriotic înființat la 1 decembrie 1918 va obține un rezultat cu două cifre și se află cu mult pentru PRO ROMÂNIA și PMP, partide politice care sunt în pericol să nu mai treacă pragul electoral.